Clear Laser Group Despre noi

Despre noi

Suntem un grup de companii care activează în domeniul optometric-oftalmologic, cu centre deschise la Craiova și Calafat și la Drobeta Turnu Severin. Suntem parteneri într-o clinică oftalmologică din Craiova și avem colaborări cu două clinici din Italia.

Combinând competențele optometrice și oftalmologice, am reușit să formăm un grup de profesioniști specializați în îngrijirea vederii, oferind servicii complete. Indiferent de necesitățile dumneavoastră, fie că este vorba de o simplă consultație sau de achiziționarea unei noi perechi de ochelari, suntem gata să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Cu mândrie, anunțăm că vom inaugura în curând unul dintre primele centre specializate din Europa pentru tratarea definitivă a ambliopiei. Această abordare se va baza pe o tehnică modernă și inovatoare, în contrast cu metodele anterioare care nu au dat întotdeauna rezultatele dorite.

Vom implementa metode de antrenament dicoptic pentru a stimula utilizarea simultană a ambilor ochi și pentru a trata suprimarea interoculară. Pentru acest nou tratament, ne vom baza pe tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul CureSight și software-ul Eye tracker, folosind dispozitive portabile împreună cu ochelari cu filtre special concepuți pentru a prezenta imagini diferite pentru fiecare ochi. Aceste tehnologii îmbunătățesc echilibrul informațiilor vizuale de la ambii ochi și conduc la o îmbunătățire a vederii binoculare.

De menționat că EyeTracker, singurul din domeniu care a primit recent aprobarea FDA, a fost subiectul unui studiu pilot multicentric randomizat cu grup de control, inclusiv 103 pacienți. Studiul a fost condus de Dr. Wygnanski și Prof. Kushner, printre alți cercetători. Puteți găsi publicarea în revista Ophthalmology la adresa: “Un tratament la domiciliu pentru ambliopie bazat pe urmărirea ochilor”. Un studiu clinic randomizat multicentru”, disponibil la: https://www.alliedacademies.org/articles/a-novel-dichoptic-home-treatment-for-amblyopia.pdf).

Suntem dedicați îmbunătățirii sănătății vizuale a pacienților noștri și suntem mândri să aducem în România această tehnică revoluționară pentru tratarea ambliopiei.